Matlagning

November 17, 2015

Att laga mat måste nog vara en av de mest personliga sakerna som du kan göra för någon. Du bokstavligen ger en fat näring från dina händer och kreativitet. Matlagning är också en chans att gå på en ny upplevelse med någon – särskilt om de delar samma passion och glädje av mat som du. För mig handlar matlagningen främst om samhörigheten med andra människor. För vänner och familj är det en av de största sätten som jag kan jag visa kärlek och uppskattning på. Om någon är sjuk så lagar jag mat till dem, om någon gör mig en tjänst, lagar jag även då en maträtt till dem. Det får mig helt enkelt att må bra. Jag älskar det eftersom det är en kreativ process. Det innebär att man tar en massa slumpmässiga livsmedel från köket och kombinerar dem med olika kryddor på ett sätt som resulterar i något stort.

Följ med mig och upptäck nya som gamla recept ur mitt matlagningsperspektiv :)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>